Liselott Blixt

 Sundhedsordfører
Psykiatriordfører
Formand for Sundheds-
 
Sekretær:
Louise Petersen
Tlf. 33 37 51 79
Personlig profil:

Liselott Blixt er født den 22. februar 1965 i Lund, Sverige. Hun har to børn, Daniel og Christine fra et tidligere ægteskab.   

Liselott Blixt blev uddannet buntmager i 1981 og beskæftigede sig herefter i en årrække som blandt andet taxachauffør og omsorgsmedhjælper, inden hun blev selvstændig med forretningen Pels- og Skindværkstedet, som hun stadig ejer. I 2002 blev Liselott Blixt færdiguddannet som social- og sundhedsassistent efter i flere år at have arbejdet som hjemmehjælper. Ved siden af at drive Pels- og Skindværkstedet har Liselott Blixt opretholdt arbejdet som social- og sundhedsassistent, ligesom hun har fungeret som vikar på et sygehus.  

I 1999 blev Liselott Blixt medlem af Dansk Folkeparti, og to år efter blev hun indvalgt i Greve Byråd. I den sparsomme fritid, som Liselott Blixts aktive erhvervsarbejde har efterladt, bruger hun tiden på at dyrke spinning og fitness, medens hun om sommeren drager land og rige rundt på sin motorcykel.
 
Politiske poster: Formand for Sundheds- og Ældreudvalget. Medlem af Ligestillingsudvalget, Udvalget vedrørende Det Etiske Råd og §71-Udvalget.