DF sikrer flere penge til grænsekontrol

Behovet for at sikre Danmarks grænser er stort. I de seneste år har Europa været vidne til en massiv flygtningetilstrømning, som i 2015 også ramte Danmark, da tusindvis af migranter krydsede landegrænsen og vandrede op gennem landet ad den sønderjyske motorvej.

Siden den midlertidige grænsekontrol blev indført i begyndelsen af januar 2016, er 2.662 personer ifølge Rigspolitiet blevet hindret indrejse i Danmark.
DF presser kontinuerligt på for at få indført permanent grænsekontrol. Danmark skal være et trygt og sikkert sted at bo, og det kræver, at vi har kontrol med, hvem der kommer ind i vores land. DF har derfor fået afsat 220 mio. kr. på finansloven for 2017, så vi næste år kan styrke indsatsen i grænseområderne yderligere.

En måling, foretaget af Norstat for Altinget, viste i september 2016, at 58 procent af danskerne ønsker permanent grænsekontrol. På trods af den massive befolkningstilslutning til grænsekontrollen er DF fortsat det eneste parti i Folketinget, der går ind for en permanent kontrol ved landets grænser. Den store skepsis fra de øvrige politiske partier får dog ikke DF til at ryste på hænderne, og vi har tænkt os at fortsætte kampen for de danske grænser fremadrettet.  

Vi glæder os imidlertid over, at grænseindsatsen i 2017 bliver styrket yderligere. Danskerne skal være herre i eget hus. Derfor skal vi også have ordentlig kontrol med, hvem vi lukker ind i vores hjem både i dag, men også fremover.