Favrskov lokalforening


Formand
Niels Kallehave
Tåsingervej 22 
8370 Hadsten 
Tlf.: 28 49 55 71

Aktueller nyheder i DF Favrskov


 
Læs mere om:
Lokalbestyrelsen
Byrådsmedlemmmer
Bliv medlem
Partiprogram
DF mål med Favrskov
Byrådskandidater 2017
Kandidater
FOLKETINGSKANDIDAT
Folketingskandidat i Favrskov
Læsebreve - Debat indlæg
DF’s ønsker til budgetforhandlingerne 
Grønt forslag fra DF og Venstre 

Læserbrev

Vi har modtaget følgende læserbrev fra Damsgaard, byrådsmedlem for DF Favrskov

http://pingvinnyt.dk/wp-content/uploads/2017/10/eva_damsgaard.jpg

Budget 2018 – 21 er nu sendt i høring, og vi venter spændt på høringssvar. Personligt håber jeg, skolernes nye samarbejdspartnere fra erhvervslivet vil give deres mening til kende. Kan de se sig selv i budgettet – eller skal noget præciseres mere tydligt?

Jeg tror mange borgere generelt vil være meget tilfredse med budgettet – der er givet penge til f.eks. skoler, veje, fodboldbaner, cykelstier, extra ressourcer til de yngste – ja, mange er tilgodeset – og disse nye anlæg og tiltag kan vi støtte op om, ingen tvivl om det!

Vi i Dansk Folkeparti har indimellem haft svære forhandlingsperioder, men er nået til, at vi da blevet hørt – noget dog kun som tekst og hensigtserklæringer.

·        Vi håber, vi får byggesag-behandlingstiderne kraftigt barberet ned.

·        Vi håber, skolerne og i særdeleshed eleverne får gavn af de mange penge, der er tilført området – 6,5 mio. kr.

·        Vi håber, skolelederne bliver endnu dygtigere og at erhvervslivet bliver godt integreret i skolerne, så flere unge vil vælge en håndværksmæssig uddannelse.

Vi kunne ønske, der var givet mere til ældreområdet – til generel opnormering – men det var der ikke enighed om, og det viser jo blot, at velfærd kan gradbøjes.

Heldigvis er der givet mere sygeplejefaglig støtte og indsats til både psykisk syge og udviklingshæmmede, og der er givet mere hjælp til pårørende til hjemmeboende demente. Det er vi glade for, og rækker pengene ikke, ja, så er der jo et budget næste år igen.

Sidst men ikke mindst er partierne blevet enige om, at et kommende statstilskud til ældreområdet skal forblive inden for social- og sundhed. Det burde være en selvfølge i alle kommuner – det er det ikke – så vi er glade for den præcise tekst.

Vi siger god for budgettet, er klar på hvad der skal arbejdes videre med og ser frem til høringssvarene.


 Læsebrev