DF indgår aftale om ”Togfonden”

Dansk Folkepartis finansordfører, René Christensen, glæder sig over, at det tirsdag aften lykkedes at indgå en aftale om den såkaldte ”Togfonden”. Aftalen skal løfte den kollektive trafik, så danskerne fremover i udgangspunktet kan rejse mellem landets største byer på blot en time. Det er desuden meget vigtigt for DF, at så mange danskere, som muligt, oplever en kortere rejsetid fra deres hjem til deres arbejdsplads eller deres uddannelse. Finansieringen skal ske gennem en ændring af beskatningen af Nordsøolien.

- Jeg er naturligvis glad for, at vi med denne aftale fremtidssikrer togdriften til gavn for danskerne. Denne aftale binder Danmark sammen. Det bliver for eksempel nemmere at være pendler, og det kommer familierne og arbejdsmarkedet til gode, siger René Christensen.

René Christensen tilføjer, at han er glad for, at Dansk Folkeparti har fået sikret en bedre overgangsordning i forhold til de selskaber, der ændret deres beskatning. Selskaberne får desuden tilbudt en forlængelse af deres rettigheder, så deres interesser og investeringer bliver sikret. Endelig kommer der en midtvejsevaluering, så hvis det viser sig, at indtægterne, som det tidligere har været diskuteret, ikke bliver som forventet, så kan investeringsperioden forlænges.

- Det har været afgørende for Dansk Folkeparti, at det grundlæggende i Togfonden er på plads fra start. Vi ville for eksempel heller ikke være med til at indføre ændringer i beskatningen af Nordsøolien med tilbagevirkende kraft, og jeg er glad for, at DF her har udvist ansvar og fået en fornuftig aftale igennem, siger René Christensen.
 
 
 
 Tilbage